maanantai 15. syyskuuta 2008

Ensimmäinen

Idea valokuvablogin pitämisestä on kytenyt mielessäni jo pitkään. On kuitenkin ollut mukamas jotain tärkeämpää tekemistä, ja halusin myös odottaa, että minulla olisi riittävästi ideoita blogin pitämiseen. Eihän olisi mitään järkeä aloittaa blogia, johon tulee kaksi ja puoli kirjoitusta ja sitten se unohtuu sekä kirjoittajalta että molemmilta blogini lukijalta.

Guest Book

Tulen blogissani kertomaan valokuvausideoistani, -projekteistani, -kohteistani ja -kokemuksistani. Jaan uusia valokuvauksesta oppimiani asioita selkokielisesti selitettyn (sillä minäkin olen vasta näitä asioita oppimassa ja harjoittelemassa). Kerron kuvausretkistäni ja kauniista kohteista, joissa on tullut kuvattua. Näytän kuvia ennen ja jälkeen digitaalisen kuvankäsittelyn ja kerron, miten muutokset on kuville tehty.

My computer case

Yritän antaa blogissani katseltavaa ja luettavaa monille. Tarkoitus ei ole pelkästään mainostaa ja näyttää omia kuviani, vaan yritän tosissani jakaa asioita muiden valokuvauksesta kiinnostuneiden kanssa. Paljastan hienoja kuvauskohteita, kuvausmenetelmiä, käyttämäniä välineitä, ja toivon saavani vuorovaikutuksena myös vinkkejä takaisin.

Ei kommentteja: